⚠️ Du skal have administratorrettigheder for at kunne foretage de ændringer, der beskrives i denne artikel.
Hvad er sikkerhedsindstillinger?
Sikkerhedsindstillingerne er en mulighed for en kontoadministrator til at ændre de adgangskoderegler, der gælder for kontoen og alle underkonti.
Indstillingen påvirker ikke underskrivere eller transaktioner. Den bruges kun til intern login- og sikkerhedsadgang i Addo Sign.
Sådan åbner og redigerer du sikkerhedsindstillinger
Klik på Indstillinger øverst til højre, lige til venstre for dit navn.
Klik på Sikkerhed.
Klik på Gem for at gemme eventuelle ændringer.
Klik på Indstillinger øverst til højre, og vælg Sikkerhed for at åbne sikkerhedsindstillingerne.
Når du har ændret indstillingerne, skal du klikke på Gem for at anvende dem.
Forskellige sikkerhedsindstillinger
Adgangskodekrav
Der er to forskellige muligheder for adgangskodekrav: Standard eller Høj. Den valgte indstilling gælder for hovedkontoen, alle underkonti og alle brugere.
Standard
Minimum 8 tegn
Må ikke indeholde det samme tegn tre gange i træk
Høj
Minimum 8 tegn
Må ikke indeholde det samme tegn tre gange i træk
Adgangskoden skal ændres hver 90. dag
Adgangskoden skal indeholde tal, store bogstaver og små bogstaver
De seneste 8 brugte adgangskoder må ikke genbruges
Vælg mellem Standard og Høj adgangskodesikkerhed for kontoen og alle underkonti.
To-faktor-godkendelse (2FA)
2FA kan slås til eller fra for alle brugere på kontoen. Hvis indstillingen slås til eller fra, træder ændringen i kraft, næste gang en bruger forsøger at logge ind.
Aktivér eller deaktiver 2FA for alle brugere på kontoen.
Deaktiver 2FA for en bruger
Som kontoadministrator kan du ind imellem få brug for at hjælpe en bruger med at få adgang til sin konto igen, hvis brugerens 2FA-opsætning er mistet, ødelagt eller skal konfigureres igen.
Deaktivering af 2FA betyder, at brugeren kan oprette en ny godkendelsesmetode, næste gang vedkommende logger ind.
Hvornår skal du bruge det?
Brugeren har mistet adgang til sin godkendelsesenhed
Brugerens 2FA-opsætning virker ikke længere
Brugeren skal konfigurere 2FA igen af sikkerheds- eller driftsmæssige årsager
Hvad sker der, når du deaktiverer 2FA?
Brugerens eksisterende 2FA-konfiguration fjernes
Brugeren bliver bedt om at konfigurere 2FA igen ved næste login, hvis 2FA er påkrævet for kontoen. Ellers kan brugeren selv vælge at aktivere det igen
Adgangen gendannes sikkert uden at gå på kompromis med kontoens beskyttelse
Brug Deaktiver 2FA for en bruger, når en bruger har mistet sin godkendelsesmetode og skal oprette en ny ved næste login.
Denne løsning gør det muligt for brugere hurtigt at få adgang igen, samtidig med at kontoen fortsat er beskyttet på et højt niveau.




