Brug Genaktivér signering, når en transaktion kan genåbnes i stedet for, at du opretter en ny transaktion.
Før du starter
Når du genaktiverer en transaktion, får de resterende underskrivere mere tid til at gennemføre signeringsflowet, og der sendes en ny notifikation til dem.
Du kan genaktivere en transaktion, når:
Transaktionen udløb for mindre end 10 dage siden
Transaktionen er fejlet
⚠️ Vigtigt: Du kan ikke genaktivere en transaktion, der udløb for mere end 10 dage siden.
Når en transaktion genaktiveres, skal underskrivere, der allerede har gennemført deres del, ikke underskrive igen. Det er kun de resterende underskrivere, der skal gennemføre signeringsflowet.
Hvad sker der, når du genaktiverer en transaktion?
Når du genaktiverer en transaktion:
Transaktionen genåbnes
Du skal vælge en ny udløbsdato
De resterende underskrivere modtager en ny notifikation
Transaktionen får igen status Startet
Underskrivere, der allerede har underskrevet, skal ikke underskrive igen
For fejlede transaktioner skal du så vidt muligt kontrollere og opdatere underskrivers oplysninger, for eksempel e-mailadresse, telefonnummer eller navn, før du genaktiverer transaktionen. Det hjælper med at sikre, at den nye notifikation sendes til de korrekte modtageroplysninger.
Genaktivér en udløbet transaktion
Gå til Overblik.
Klik på transaktionsrækken for at åbne den Udløbne transaktion:
Klik på menuen med de tre prikker (⋯) øverst til højre i transaktionsvinduet.
Vælg Genaktivér signering:
Klik på Rediger i Signeringsdetaljer:
Vælg en ny Udløbsdato:
Klik på Gem.
Når ændringen er gemt, genaktiveres transaktionen og får igen status Startet.
Genaktivér en fejlet transaktion
Gå til Overblik.
Klik på transaktionsrækken for at åbne den Fejlede transaktion:
Kontrollér, om underskriverens kontaktoplysninger er korrekte.
Klik på Rediger, hvis du skal opdatere underskriverens navn, e-mailadresse eller telefonnummer:
Klik på Gem.
Klik på menuen med de tre prikker (⋯) øverst til højre i transaktionsvinduet.
Vælg Genaktivér signering.
Brug Genaktivér signering efter underskriveroplysningerne er kontrolleret og gemt.
Når transaktionen genaktiveres, modtager de resterende underskrivere en ny notifikation. Hvis du har opdateret en underskrivers kontaktoplysninger, før du genaktiverede transaktionen, sendes notifikationen til de opdaterede kontaktoplysninger.
⚠️ Vigtigt: Efter genaktivering har de resterende underskrivere 30 dage fra genaktiveringsdatoen til at gennemføre deres underskrifter.
Hvis du ikke kan genaktivere transaktionen
Hvis Genaktivér signering ikke er tilgængelig, skal du kontrollere, om:
Transaktionen udløb for mere end 10 dage siden
Transaktionen har en status, der ikke tillader genaktivering
Du har adgang til at administrere transaktionen
Du har åbnet den korrekte transaktion i Overblik
Transaktionen allerede er annulleret eller afvist
Transaktionen tilhører en anden bruger, gruppe eller konto
Hvis transaktionen ikke kan genaktiveres, skal du oprette en ny transaktion eller kopiere den eksisterende transaktion, hvis den mulighed er tilgængelig.
Før du kontakter support
For at sikre dig den bedste og mest effektive hjælp kan du med fordel kontrollere nedenstående, før du kontakter Addo Sign Support:
Om transaktionen er Udløbet eller Fejlet
Om transaktionen udløb for mindre end 10 dage siden
Om Genaktivér signering er tilgængelig i transaktionsmenuen
Om underskriverens e-mailadresse, telefonnummer eller navn blev kontrolleret og opdateret, før transaktionen blev genaktiveret
Om du klikkede på Gem, efter du opdaterede underskriveroplysningerne
Om du valgte og gemte en ny udløbsdato, hvis transaktionen var udløbet
Om transaktionen fik status Startet igen
Hvis du stadig har brug for hjælp, skal du inkludere følgende oplysninger, hvis de er mulige og relevante:
Transaktion ID, hvis du kender det
Signing ID, hvis du kender det
Nuværende transaktionsstatus
Oprindelig udløbsdato
Underskriverens navn og e-mailadresse eller telefonnummer
Screenshot af problemet







