I de fleste tilfælde mangler transaktionen ikke. Den kan være skjult på grund af den valgte visning, filtre, datointerval, kolonneopsætning eller adgang til kontoen.
Før du starter
Overblik kan tilpasses med filtre, sortering, kolonner, bogmærkede visninger og datointervaller. Det betyder, at den transaktionsliste, du ser, ikke nødvendigvis viser alle transaktioner på kontoen. Før du kontakter support, skal du først kontrollere, om transaktionen er skjult af din aktuelle opsætning i Overblik.
Tjek den valgte bogmærkede visning
En bogmærket visning kan gemme en bestemt søgning, filteropsætning, datointerval, sortering og kolonneopsætning.
Hvis en bogmærket visning er valgt, viser Overblik muligvis kun de transaktioner, der matcher den gemte visning.
Gå til Overblik.
Tjek dropdown-menuen med bogmærkede visninger.
Vælg en anden bogmærket visning, eller vælg standardvisningen.
Søg efter transaktionen igen.
Tjek dropdown-menuen med bogmærkede visninger. En gemt visning kan skjule transaktioner, der ikke matcher de gemte filtre eller layoutet.
Nulstil visningen
Hvis du ikke er sikker på, hvilke filtre, sorteringer, kolonner eller bogmærkede visninger der er aktive, skal du klikke på Nulstil visning. Det nulstiller Overblik til standardlayoutet og hjælper dig med at starte fra en bredere transaktionsliste.
Gå til Overblik.
Klik på Nulstil visning.
Søg efter transaktionen igen.
Brug Nulstil visning til at fjerne gemte filtre, sorteringer og layoutændringer, før du søger igen.
Tjek datointervallet
En transaktion vises muligvis ikke, hvis den ligger uden for det valgte datointerval.
Gå til Overblik.
Tjek datointervallet.
Vælg et bredere datointerval.
Søg efter transaktionen igen.
Klik på tragtikonet ved siden af Afsendelsesdato for at inkludere ældre eller nyere transaktioner i listen.
Tjek filtre i kolonnerne
Transaktioner kan filtreres direkte fra kolonnerne i Overblik.
Hvis et kolonnefilter er aktivt, viser transaktionslisten kun de transaktioner, der matcher filteret.
Tjek, om der er aktive filtre i kolonner som:
Status
Modtager
Afsendelsesdato
Signing Id
Transaction Id
Afsender
Afsenders e-mail
Opdateret
Referencenummer
Fjern filtre, der kan skjule transaktionen, og søg derefter igen.
Kolonnefiltre kan indsnævre transaktionslisten. Fjern aktive filtre, hvis transaktionen ikke er synlig.
Tjek, om de relevante kolonner er synlige
Transaktionen kan godt være i listen, selvom de oplysninger, du bruger til at identificere den, ikke er synlige. Hvis for eksempel Referencenummer, Signing Id, Transaction Id eller Afsender er skjult, kan det være sværere at finde den korrekte transaktion.
Klik på Vis/skjul kolonner.
Sørg for, at de relevante kolonner er synlige.
Søg, filtrér eller sortér transaktionslisten igen.
Brug Vis/skjul kolonner til at gøre felter som Referencenummer, Signing Id, Transaktion Id eller Afsender synlige.
Tjek, om transaktionen har undertransaktioner
Nogle transaktioner kan indeholde undertransaktioner. Hvis en transaktion har undertransaktioner, kan det være nødvendigt at udvide transaktionsrækken for at se alle relaterede poster.
Gå til Overblik.
Find hovedtransaktionen.
Udvid rækken, hvis der er en udvidelsesmulighed.
Tjek, om den transaktion, du leder efter, vises som en undertransaktion.
Udvid transaktioner med undertransaktioner for at se relaterede transaktionsposter.
Tjek din gruppeadgang
Transaktioner er kun synlige for brugere, der har adgang til den gruppe, hvor transaktionen blev oprettet. Hvis du ikke kan se en transaktion, skal du kontrollere:
Om du er medlem af den korrekte gruppe
Om transaktionen blev oprettet i en gruppe, du har adgang til
Om din brugeradgang er blevet ændret, siden transaktionen blev oprettet
Hvis du er i tvivl om, hvilken gruppe transaktionen tilhører, skal du kontakte en Addo Sign-administrator på din konto.
Slettede grupper
Hvis en gruppe er blevet slettet, vil transaktioner, der er knyttet til gruppen, ikke længere være synlige i Addo Sign.
Det betyder, at selvom transaktionen eksisterede, før gruppen blev slettet, kan brugere ikke længere tilgå den fra Overblik.
Har du brug for hjælp til grupper?
Hvis du er i tvivl om, hvordan grupper fungerer i Addo Sign, kan du læse artiklen om, hvordan du administrerer brugere og grupper, for mere information om gruppeadgang, medlemskab af grupper, og hvordan grupper påvirker, hvilke transaktioner brugere kan se.
Tjek, om en anden bruger har oprettet transaktionen
Hvis flere brugere arbejder på den samme Addo Sign-konto, kan transaktionen være oprettet af en anden bruger. Afhængigt af dit adgangsniveau kan det være, at du ikke kan se alle transaktioner, der er oprettet af andre brugere.
Bed en administrator eller gruppeadministrator om at kontrollere:
Om transaktionen blev oprettet af en anden bruger
Om transaktionen tilhører en anden gruppe
Om dit adgangsniveau giver dig mulighed for at se transaktionen
Søg med andre transaktionsoplysninger
Hvis du ikke kan finde transaktionen med én søgemetode, kan du prøve en anden. Du kan søge eller filtrere efter oplysninger som:
Modtagerens navn
Modtagerens e-mailadresse
Afsender
Afsenders e-mail
Transaction ID
Signing ID
Referencenummer
Status
Afsendelsesdato
Opdateringsdato
Før du kontakter support
For at sikre dig den bedste og mest effektive hjælp kan du med fordel kontrollere nedenstående, før du kontakter Addo Sign Support:
Om den korrekte bogmærkede visning er valgt
Om du har klikket på Nulstil visning
Om datointervallet inkluderer transaktionens dato
Om kolonnefiltre skjuler transaktionen
Om de relevante kolonner er synlige via Vis/skjul kolonner
Om transaktionen er en del af en udvidet transaktion med undertransaktioner
Om du har adgang til den gruppe, hvor transaktionen blev oprettet
Om gruppen er blevet slettet
Om en anden bruger har oprettet transaktionen
Hvis du stadig har brug for hjælp, skal du inkludere følgende oplysninger, hvis de er mulige og relevante:
Transaktion ID, hvis du kender det
Signing ID, hvis du kender det
Modtagerens navn og e-mailadresse
Afsenderens navn og e-mailadresse
Omtrentlig afsendelsesdato
Gruppenavn, hvis du kender det
Screenshot af Overblik
Screenshot, der viser den valgte bogmærkede visning, datointervallet og aktive filtre






